Onlajn salsa za početnike za lakše podnošenje vanredne situacije

Izvor: Megafon.co, 30.Mar.2020, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Onlajn salsa za početnike za lakše podnošenje vanredne situacije

Ako vas, kao i nas, sve više uznemirava čitanje vesti, pročitali ste knjige koje imate, odgledali sve filmove i serije koje su vas interesovale, išli u virtuelni obilazak svih muzeja… Evo još jednog predloga kako da lepše provedete vreme tokom ove vanredne situacije. Salsa i baćata!
Sanja i Dejan – Foto – Dušan Ivanović

Plesna škola Sanja & Dejan držaće lajv onlajn časove salse i baćate za početnike svakog radnog dana od 20:30. Časovi traju 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << minuta.
“Svesni smo da je u ovo vreme ljudima preko potrebna zabava, psihičko opustanje i fizicka aktivnost kako bi skrenuli misli makar na kratko. Nadamo se da ce ovakav vid zabave i aktivnosti pozitivno da utice na njihovo raspoloženje. I da cemo zajedno lakse prebroditi novonastalu situaciju”, kaže za Megafon Sanja Štulić, jedna od predavača. Pored nje, časove će držati i Dejan Stošić iz Plesne kole Sanja & Dejan. Oboje su višestruki državni prvaci u salsi i baćati. Ali i internacionalni predavači i instruktori na plesnim kongresima.
“Koncept je sledeci: krecemo sa zagrevanjem i nakon toga pokazujemo novi korak. Dovoljno da se malo razmrdamo i naucimo nesto novo svakog dana. Takodje da nastavimo ili pocnemo da odrzavamo formu uz pokret, osmeh i lepu muziku”, objašnjava Sanja.
Osim časova za početnike svakog radnog dana, svake nedelje uvece, takodje od 20:30 držaće lajv časove za sve plesace sa iskustvom.
Veliko interesovanje za prvi čas “Već sinoć smo imali više od 700 uključenja iz celog sveta putem Fejsbuka i Instagrama i hvala svima na tome.”
Ako ste oduvek hteli da oprobate svoje sposobnosti uz latino ritmove, evo prilike da korake naučite od kuće! #OstaniKodKuće

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.