Olujni vetar ruši stabla u Novom Sadu, nema povređenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujni vetar ruši stabla u Novom Sadu, nema povređenih

Olujni vetar koji od sinoć duva u Novom Sadu oborio je najmanje četiri stabla, a interventne jedinice Javnog komunalnog preduzeća Gradsko zelenilo sa neophodnom mehanizacijom nalaze se neprestano na terenu i uklanjaju posledice nevremena, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Polomljen je i veliki broj grana, a najveća je pala u blizini Filozofskog fakulteta.

Povređenih građana nema, a pričinjena je materijalna šteta, najviše na automobilima parkiranim u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << drveća, navodi se u saopštenju.

JKP Gradsko zelenilo apelovalo je na građane da dok traje nevreme ne parkiraju vozila u blizini drveća, "iako su ona na vreme i kvalitetno orezana, a prestarela, bolesna i trula stabla uklonjena".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nevreme u Novom Sadu obara stabla

Izvor: 021info.rs, 23.Apr.2019

Interventne ekipe JKP Gradsko zelenilo neprestano su na terenu zbog olujnog vetra koji od sinoć duva u Novom Sadu. Ekipe su opremljene svom neophodnom mehanizacijom i na terenu uklanjaju posledice nevremena.   Do ovog trenutka pod naletima vetra oborena su četiri stabla, i to u Primorskoj ulici,...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.