Olga ZAKLALA muža Aleksandra! Njegovim ostacima ĐUBRILA baštu! MONSTRUOZAN ZLOČIN u Sljakovu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olga ZAKLALA muža Aleksandra! Njegovim ostacima ĐUBRILA baštu! MONSTRUOZAN ZLOČIN u Sljakovu!

Monstruozno ubistvo

Ruskinja Olga Sterljadeva (32) sekirom je zaklala bivšeg muža Aleksandra (32), raskomadala njegovo telo i tim ostacima đubrila baštu u selu Staroje Sljakovo u Tartarstanu. Ona je posle zločina uhapšena, a policija je ispričala da je htela da se osveti Aleksandru jer je varao i ponižavao dok su bili u braku.

Prema navodima detektiva Ruskog istražnog komiteta Igora Jelkova, Sterljadeva, lpka sa Aleksandrom ima troje dece, ubistvo je izvela još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre šest nedelja. Međutim, uhapšena je tek za vikend, jer su nadležni više od mesec dana tragali Aleksandrom.

Pročitajte i:

- Žena je bivšeg muža zaklala na spavanju. Dok je on ležao na krevetu, sekirom mu je presekla vrat i bukvalno mu otkinula glavu. Zatim je njegovo telo odvukla u podrum, gde ga je motornom testerom isekla na komade. Prvo je mislila da će moći da sakrije ostatke u podrumu, ali je kasnije dobila bolju ideju - rekao je Jelkov.

On je dodao da je Ruskinja odlučila da Aleksandrove ostatke pokopa u baštu i njima pođubri zemlju.

- Zakopala je delove tela oko povrća koje je posadila kako bi pođubrila biljke. Zatim je policiji prijavila nestanak supruga. Mi smo više od mesec dana tragali za Aleksandrom, sve dok nam komšinicia nije dojavila da je videla Olgu kako zakopava ništa po bašti. To nam je probudilo sumnju, pa smo s nalogom za pretres otišli kod nje. Sterljadeva nam je sve priznala - naveo je Jelkov.

Detektiv je ispričao da je Sterljadeva na saslušanju otkrila zašto je presudila bivšem partneru.

- Rekla nam je da nije mogla da podnese što ju je suprug tokom celog braka vređao i varao. Bes je rastao u njoj i zato je odlučila da mu se osveti na najsuroviji način. Njih dvoje su inače bili razvedeni, ali su živeli u istoj kući, jer Aleksandar nije imao gde da ode - otkrio je istražitelj.

Zločin je izazvao brojne zgrožene komentare na društvenim mrežama.

- O, Bože, ovo je monstruozno. Zašto bi neko uradio nešto tako grozno? Jadna deca, ostala su bez oba roditelja - jedan od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.