Mika Aleksić uhapšen zbog napastvovanja; MUP poziva žrtve: Javite nam se

Izvor: B92, 17.Jan.2021, 14:14

Mika Aleksić uhapšen zbog napastvovanja; MUP poziva žrtve: Javite nam se

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su M.A. (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Osumnjičenom M.A. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

Podsetimo, poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je sinoć u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Kako navodi "Blic", vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za taj list ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

"Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se", rekla je Milena Radulović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mika Aleksić osumnjičen da je seksualno napastvovao PET UČENICA, dve su tada bile maloletne! MUP pozvao žrtve da se jave

Izvor: Blic, 17.Jan.2021

Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su Miroslava Miku Aleksića (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, saopštio je MUP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.