Oglasili se iz tužilaštva: Traži se pritvor za komunalne milicajce koji su uhapšeni zbog zloupotreba

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 13:03

Oglasili se iz tužilaštva: Traži se pritvor za komunalne milicajce koji su uhapšeni zbog zloupotreba

Prilikom saslušanja, četvorica osumnjičenih su izneli svoju odbranu, dok se jedan branio ćutanjem

Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor za pet beogradskih komunalnih milicajaca koji su pre dva dana uhapšeni zbog zloupotreba.

Osumnjiceni B. V, J. G, I. V, P. R. i P. R. prethodno su u četvrtak saslušani u tužilaštvu u Beogradu povodom sumnje da su izvršili krivična dela trgovina uticajem i zloupotreba službenog položaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reklaje za Tanjug portparolka suda Ivana Rakočević.

Prilikom saslušanja, osumnjiceni B. V, I. V, P. R. i P. R. su izneli svoju odbranu, dok se J. G. branio ćutanjem.

B. V. se tereti za krivično delo trgovina uticajem, J.G, I. V, P. R. i P. R. za po jedno krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.