Oglas Hrvatice razbesneo javnost: Tražim dadilju koja je izašla iz menopauze i sačuvala živce

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglas Hrvatice razbesneo javnost: "Tražim dadilju koja je izašla iz menopauze i sačuvala živce"

Javnost je oštro kritikovala

Supruga hrvatskog rukometnog golmana Mirka Alilovića, Iva na društvenim mrežama je svojom objavom izazvala bes brojnih korisnika.

Naime, ona je napisala oglas u kojem traži stariju gospođu za pomoć u održavanju kuće i brizi oko trojice sinova.

- Traži se starija gospođa, koja je izašla iz menopauze, a pritom ostala dobrih živaca za brigu o domaćinstvu i o deci i koja bi išla da živi sa nama izvan Hrvatske. Tražimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekog vrednog, pozitivnog i dragog! INBOX - napisala je na Fejsbuku.

- Da li traži stariju tetu jer mlađe koje tek treba da uđu u menopauzu, nisu dovoljno dobre? - bio je samo jedan od komentara.

Da li si ljubomorna na neku mlađu? - bio je drugi.

Nakon negativnih komentara Iva je odlučila da proširi svoj oglas.

- Tražim nekog ko neće detetu reći da je idiot, vređati ga i udarati (svega smo se nagledali) - dodala je Iva, a iz objave se može pretpostaviti da je imala loša iskustva sa dadiljama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.