Odsekao ženi glavu i POJEO MOZAK jer je pričala na engleskom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odsekao ženi glavu i POJEO MOZAK jer je pričala na engleskom!

Filipinac (21) uhapšen je nakon što je, kako se veruje, ubio ženu i pojeo joj mozak.

Policija Talisajana identifikovala je muškarca kao glavnog osumnjičenog za obezglavljivanje nepoznate žene u blizini njegove kuće u ruralnom delu provincije Misamis.

Žena, kojoj je uhapšeni odsekao glavu i odneo je kući da bi joj pojeo mozak, pronađena je vezanih ruku, bez gornjeg dela odeće.

Osumnjičeni je rekao da ju je ubio jer je pričala na engleskom, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je šef lokalne policije Maribet Ramoga.

Ramonga je dodao i da je osumnjičeni rekao da ga je nerviralo to što žena priča na engleskom, da je bio pijan i gladan, zbog čega joj je i odsekao glavu srpom koji je kasnije pronađen kod njega.

Lokalno stanovništvo kaže da je mladić psihijatrijski slučaj ali ga to nije spasilo optužbe za ubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Odrubio ženi glavu, izvadio mozak i pojeo ga sa pirinčem! Ono što je rekao policiji šokiralo je sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019

Sumnja se da je osumnjičeni vezao žrtvu, a potom je iskoristio mačetu koju je nosio za pojasom da je obezglavi..Policija na Filipinima uhapsila je juče Lojda Bagtonga (21) zbog sumnje da je brutalno ubio jednu ženu, a potom pojeo njen mozak...Bagtong je uhapšen nekoliko sati nakon što je obezglavljeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.