Izvor: Blic, 08.Avg.2020, 11:36

OPROŠTAJ OD ISIDORE BJELICE Počinje komemoracija, jedan detalj pored slike PARA DUŠU, sin Lav neutešan

Danas se u Sava centru održava komemoracija spisateljici Isidori Bjelici, koja je u sredu, 5. avgusta, izgubila borbu sa rakom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOSI MAMIN ŠEŠIR NA GLAVI Ćerka Isidore Bjelice u crnini i tužnog lica stigla na komemoraciju, suprug Nebojša Pajkić sa maskom na licu

Izvor: Blic, 08.Avg.2020

Vila Pajkić i Nebojša Pajkić, ćerka i suprug Isidore Bjelice, nakon sina Lava stigli su na komemoraciju spisateljici koja je u sredu, 5. avgusta, izgubila borbu sa rakom.

Nastavak na Blic...

"U ZADNJOJ PREPISCI NAPISALA MI JE DA SMRT NE POSTOJI, A DOK JE ČEKALA HEMIOTERAPIJU..." Emotivan govor doktorke Isidore Bjelice KIDA DUŠU

Izvor: Blic, 08.Avg.2020

Govor na komemoraciji Isidori Bjelici, spisateljici koja je u sredu, 5. avgusta, preminula nakon duge borbe s rakom, održala je njena doktorka i prijateljica iz detinjstva, Dragana Papić Grujić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.