Održana javna rasprava o Predlogu strategije za mlade i u Novom Sadu

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 17:26

Održana javna rasprava o Predlogu strategije za mlade i u Novom Sadu

Javna rasprava o Predlogu strategije za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine održana je i u Novom Sadu.

Ova, kao i prethodne dve javne rasprave koje su održane u Novom Pazaru i Užicu, okupile su veliki broj učesnika koji su izneli niz dobrih predloga i sugestija koji mogu znatno doprineti kvalitetu nove Strategije za mlade.

Direktna komunikacija sa mladima je najbolji način da dođemo do zajedničkih odluka koje su u njihovom interesu. Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog toga novu Nacionalnu strategiju za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine kreiramo uz širok konsultativan proces sa mladima i svim zainteresovanim stranama. Jednogodišnji proces konsultacija odvijao se kako onlajn, tako i kroz direktne susrete sa mladima i onima koji rade sa mladima, i na taj način je data mogućnost velikom broju mladih da aktivno deluju i da budu ravnopravni učesnici u kreiranju nove Strategije za mlade.

Sledeća javna rasprava na ovu temu zakazana je za sredu, 17. avgust u Beogradu, a zatim slede Niš i Kosovska Mitrovica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Novom Sadu održana javna rasprava o Predlogu strategije za mlade

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022

Veliki broj učesnika i niz dobrih predloga obeležili raspravu...Javna rasprava o Predlogu strategije za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine održana je i u Novom Sadu. Ova, kao i prethodne dve javne rasprave koje su održane u Novom Pazaru i Užicu, okupile su veliki broj učesnika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.