Održan još jedan protest građana i dela opozicije u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan još jedan protest građana i dela opozicije u Beogradu

Na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu večeras je održan novi protest građana i dela opozicije predvođene Draganom Đilasom pod nazivom "Jedan od pet miliona".

Okupljenim građanima su se obratili predsenik Sindikata i farmaceuta Srbije Rade Panić, psiholog Žarko Trebješanin i Dragana Rakić ispred "nezavisnih" odbornika.

Zatim je održana protestna šetnja do zgrade RTS-a i sedišta REM-a.

Prvi protest građana u Beogradu održan je 8. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod nazivom "Stop krvavim košuljama" zbog napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića.

Iako su na početku protesti predstavljeni kao bunt običnih građana vrlo brzo se ispostavilo da iza svega stoji deo opozicije koju pored Đilasa predvode lider Dveri Boško Obradović i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

Zahtevi koji se na protestima mogu čuti iz nedelje u nedelju se neprestano menjaju i mahom su političke prirode što jasno ukazuje da iza svega stoji manipulacija lidera opozicije kako bi destabilizovali Srbiju i došli na vlast.

Na dosadašnjim protestima zabeležen je i veći broj incidenata. Tokom jedne od prethodnih protestnih šetnji pristalice Dveri su čak nosile vešala i javno pozivale na nasilje i linč nepodobnih novinara i političkih neistomišljenika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.