PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA U NOVOM SADU: Policija za njim tragala poslednjih sedam dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 23:24

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA U NOVOM SADU: Policija za njim tragala poslednjih sedam dana

Osumnjičeni za likvidaciju MMA borca i pokušaj ubistva Goranca predao se policiji.

Policijskoj upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za pokušaj ubistva poznatnog kriminalca iz Vojvodine, Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stojanovića.

Reč je o Danijelu Janošu. On je, kako se sumnja, vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stefanovića. Osumnjičeni, za kojim je policija tragala poslednjih nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, sam se predao.

Podsetimo, napadači su Goranca i njegovog telohranitelja Stojanovića presreli kolima na Detelinari u Novom Sadu. Njih dvojica su pokušali da im pobegnu, međutim napadači su im napravili sačekušu i na njih otvorili vatru.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac u napadu ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, nalogodavac ovog napada je, kako se sumnja, bivši policajac Dalibor Bogadnović Boća inače nekada Gorančev blizak prijatelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Osumnjičeni za ubistvo MMA borca se predao policiji

Izvor: B92, 15.Sep.2021

Novi Sad -- Osumnjičeni za ubistvo MMA borca Uroša Stojanovića predao se policiji u Novom Sadu...Policijskoj upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za pokušaj ubistva poznatnog kriminalca iz Vojvodine, Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša...

Nastavak na B92...

Predao se osumnjičeni za ubistvo MMA borca i pokušaj ubistva Goranca

Izvor: NoviSad.com, 16.Sep.2021, 08:46

Policijskoj upravi u Novom Sadu sinoć se predao D. J. (33), osumnjičen za pokušaj ubistva Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stefanovića (26), saznaje "Blic". Osumnjičeni, za kojim je..

Nastavak na NoviSad.com...

Nakon predaje policiji Danijelu Janošu, osumnjičenom za učešće u ubistvu Uroša Stojanovića, određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Danijelu Janošu koji se sinoć predao novosadskoj policiji, a u toku dana biće izveden pred tužioca na saslušanje, rečeno je Tanjugu u tom sudu...Janoš je jedan od osumnjičenih za učešće u podmuklom ubistvu MMA borca Uroša Stojanovića i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.