Odred izviđača Josif Pančić poziva na Jesenje radosti

Izvor: Megafon.co, 18.Sep.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odred izviđača Josif Pančić poziva na Jesenje radosti

Odred izviđača Josif Pančić iz Niša i ove godine,  22. put za redom, organizuje tradicionalnu akciju Jesenje radosti, a ovogodišnja tema je „Izgublјeno jato u Koralovu“. Akcija će se održati u subotu, 21. septembra u parku Čair.
Akcija je namenjena najmlađim izviđačima – poletarcima i pčelicama,  uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Pored stotinak poletaraca i pčelica iz Niša očekuju i drugare iz Bele Palanke i Beograda.
“U subotu park >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Čair postaće grad Koralovo, a svaki učesnik imaće priliku da se poistoveti sa jednim od omilјenih crtanih junaka iz Sunđer Boba. Bilo da je to Plankton, Lignjoslav, Sendi, Patrik ili Keba Kraba. Kroz različite kreativne igre, poletarci i pčelice moći će da se upozanaju sa pozitivnim ili negativnim osobinama ovih likova. Ali i sa njihovim hobijima. I samim tim nauče nešto novo. „Lov na meduze“ , „Garijev poligon“,  slagalica i spremanje „Kebinih plјeskavica“ od tajnog recepta, samo su neke od interesantnih igara. Kroz njih će se najmađi izviđači upoznati, družiti, i nadamo se, dobro zabaviti.”
Cilj akcije Cilј ove akcije je da se kroz teme koje su  bliske najmlađim članovima prođe izviđački program predviđen za njihov uzrast. Da steknu neka nova znanja i veštine, ali i da se na zanimlјiv način obeleži početak nove školske i izviđačke godine, kao i početak jeseni.
Svake godine tema Jesenjih radosti je drugačija. Tako su poletarci i pčelice prethodnih godina bili super heroji, poletarci u zemlјi čuda, gusari, ali i učesnici  Olimpijskih igara.
Foto – OI Josif Pančić

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.