Odmotava se klupko? Troje uhapšeno posle savršenog zločina VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odmotava se klupko? Troje uhapšeno posle "savršenog zločina" VIDEO

Sao Paolo -- Brazilska policija uhapsila je trojicu zbog sumnje u učešće u prošlonedeljnoj krađi zlatnih poluga vrednih više od 30 miliona dolara na aerodromu u Sao Paulu.

Jedan od uhapšenih je direktor aerodroma zadužen za teretne letove koji je prvobitno tvrdio da je njega i njegovu porodicu kidnapovala banda koja je opljačkala aerodrom.

On je ranije rekao da ih je banda držala kao taoce kako bi ih prisilila na saradnju, međutim iz policije kažu da se sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veruje da je umešan u pljačku.

Pored njega uhapšen je još jedan radnik aerodroma.

Treći čovek uhapšen je ranije danas zbog sumnje da je pomogao da se prenese 718 kilograma ukradenog zlata. Njegovo ime nije objavljeno, saopštila je policija.

Ukradeno zlato još nije pronađeno.

Policija smatra da je u pljački učestvovalo najmanje 10 ljudi, a oni su na aerodrom došli u džipovima koje su prefarbali da izgledaju kao policijski, kojima su posle pobegli sa zlatom.

Policija je sapštila da pokušava da utvrdi da li je reč o istoj bandi koja je prošle godine ukrala pet miliona dolara na drugom aerodromu u Sao Paulu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.