Odlučio je da oduzme sebi život kada je saznao da je teško bolestan, a poslednja poruka koju je ostavio ćerki RASPLAKAĆE VAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučio je da oduzme sebi život kada je saznao da je teško bolestan, a poslednja poruka koju je ostavio ćerki RASPLAKAĆE VAS

Neposredno pre smrti, jedan čovek je poslao više nego srceparajuću poruku svojoj supruzi zamolivši je da ne dozvoli da njihova ćerka zaboravi ko je bio njen otac.

Majkl Bigar, star 45 godina, patio je od neizlečivog kožnog oboljenja. Kako je bolest sve napredovala, tako su bolovi postajali sve nesnosniji, a Majkl je u januaru ove godine odlučio da oduzme sebi život. Došao je automobilom do ograde brodskog kanala u Mančesteru i skočio u vodu. Vatrogasci i policija brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su stigli na mesto tragedije i uspeli da ga izvuku iz vode, ali Majkl je kasnije preminuo u bolnici. Obdukcija je pokazala da je smrt nastupila zbog jakog udarca u glavu i davljenja.

Pre nego što je sebi oduzeo život, Majk je poslao svojoj supruzi poruku u kojoj je moli da pazi na njihovu dvogodišnju ćerku Arijanu, da joj kaže da je tata voli i da se postara da nikada ne zaboravi ko je bio.

- Vi ste moj svet, pazi na nju - napisao je.

Njegova žena Kalista, izjavila je da je Majkla videla poslednji put u četvrtak, kod kuće, kada se požalio da je umoran. Zbog toga se vratio u krevet, pošto te nedelje nije bio u stanju da ide na posao.

- Kada sam primetila da se nešto čudno dešava, počela sam da zovem i da šaljem poruke, ali odgovora nije bilo. On nije bio samo moj muž, on je bio i moj najbolji prijatelj. Volim ga i strašno mi nedostaje. Bio je divan otac. Svima će mnogo nedostajati - rekla je Kalista.

Jedan očevidac je rekao da je prolazio mostom neposredno pre nesrećnog događaja i da je ugledao čoveka koji se parkirao pored. Bio je ubeđen da mu se automobil pokvario.

- Nakon toga sam primetio da čovek ide ka ogradi i već u sledećem trenutku je skočio sa mosta - objašnjava ovaj čovek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.