Odlazak poznatog muzičara: Preminuo Branislav Mijatović Mija, bubnjar Slatkog greha

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2020, 12:30

Odlazak poznatog muzičara: Preminuo Branislav Mijatović Mija, bubnjar Slatkog greha

Proslavljeni muzičar i šoumen, jedan od osnivača popularne grupe Slatki greh, u kojem je karijeru počela Lepa Brena, preminuo je danas, posle duge i teške bolesti Proslavljeni muzičar i šoumen, jedan od osnivača popularne grupe Slatki greh, u kojem je karijeru počela Lepa Brena, Branislav Mijatović Mija preminuo je danas, posle duge i teške bolesti. Nakon raspada prvobitnog sastava koji je osamdesetih, i u prvoj polovini devedesetih godina prošlog veka, bio jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od najpopularnijih na prostorima nekadašnje Jugoslavije, Mija je zajedno sa svojim kumom, gitaristom Zoranom, nastavio da radi sa bendom, koji iako u izmenjenom sastavu, nije menjao ime, ostao je Slatki greh.Popularni Mija, osim što je bio vrstan muzičar i jedan od najboljih bubnjara u Srbiji, bio je veliki čovek, prijatelj, ljubitelj umetnosti i fan muzike...Sahrana će biti u ponedeljak 25.maja u 13 časova na Reformatorskom groblju u Zrenjaninu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Preminuo bubnjar "Slatkog greha" Branislav Mijatović Mija

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2020

Proslavljeni muzičar i šoumen, jedan od osnivača popularne grupe Slatki greh, u kojem je karijeru počela Lepa Brena, Branislav Mijatović Mija preminuo je danas, poslije duge i teške bolesti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.