Odbranio porodicu od razbojnika, preti mu doživotna (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Apr.2012, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbranio porodicu od razbojnika, preti mu doživotna (VIDEO)

Gegam Sargsian (52) je ubio trojicu pljačkaša kada su napali njegovu porodicu i unuka starog sedam meseci držali "na nišanu". Četvoro naoružanih muškaraca je upalo u Sargsianov dom u ruskoj regiji Tula u trenutku kada je cela porodica u dnevnoj sobi gledala televiziju.

"Bacili su se na nas i počeli da tuku bebu. Bebu staru sedam meseci! Držali su pištolj uperen u njegovu slepoočnicu. Tukli su i sedmogodišnju devojčicu i dvojicu trogodišnjih dečaka. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je strašno", rekla je Sargsianova snaha. Razbojnici su pretili da će sve ubiti ako ne daju novac i druge vredne stvari.

Novi Sad: Uhapšeni učesnici krvave tuče

Novi Sad: Nož u srce zbog pesme

Ubio oca i brata zbog sukoba oko međe

Oko pola sata su pljačkaši sa žena strgali sav zlatni nakit i mlatili sve članove porodice. Nakon što im je dao sav nakit i novac, Sargsian im je rekao da nema više ništa, ali oni nisu prihvatali "ne".

"Tražili su još. Imali su nož i pištolj. Gurnuli su mi pištolj u usta", rekao je Sargsian koji je nekako uspeo da se oslobodi i dodje do kuhinje gde je zgrabio nož.

Trojica napadača je umrlo pre nego što su stigli doktori. Četvrti je, iako povređen, uspeo da pobegne iz kuće.

Sargsiana su nakon napada optužili za višestruko ubistvo, jer policija smatra kako je, iako u samoodbrani, preterano koristio silu. Ako ga osude za trostruko ubistvo, preti mu doživotna kazna zatvora.

(rt.com)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mačetom i bejzbol palicom napali trudnicu pred trogodišnjim sinom

Izvor: S media, 09.Apr.2012

Prestrašena Viktorija Rateram (28), koja je u osmom mesecu trudnoće, rekla je kako su trojica napadača pokušali usmiriti njenog sina govoreći mu da se "samo igraju​​", piše The Sun...Pljačkaši su upali u sred bela dana, nakon što je njen suprug Džejms (32) otišao na posao...Uhapšeni osumnjičeni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.