Odbornik SDA: Nikad nisam izneo istinu za govornicom VIDEO

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornik SDA: Nikad nisam izneo istinu za govornicom VIDEO

Sarajevo -- Nepravilno izražavanje političara nije retkost u BiH, a odbornik SDA Nirmel Muratović je zbog lapsusa za govornicom postao pravi hit na internetu.

Na jednoj od ranijih sednica u Gradskom veću Srebrenika Muratoviću se lapsus dogodio dok se za govornicom osvrtao na svoj dosadašnji rad i to da uvek govori ono što misli.

"Ja ne želim zaista nikog da optužim. Za govornicom, kad god sam izašao, ja uvek kažem ono što mislim. Ovde za ovom govornicom nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izneo nikad nijednu istinu", kazao je Muratović,kojeg su smehom prekinule ostale kolege, prenosi portal Kliks.

Snimak njegovog izlaganja ubrzo se proširio i društvenim mrežama.

Ovaj političar, inače, široj javnosti postao je poznat pre nekoliko dana pošto je portal Kliks objavio da je osuđen na tri meseca zatvora zbog napada na jednog fudbalskog sudiju iz Lukavca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.