Odbornici Saveza za Srbiju NAPUSTILI SKUPŠTINU: Umesto o direktorima i metrou žestoka rasprava o DIPLOMAMA I VREĐANJU PREMIJERKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici Saveza za Srbiju NAPUSTILI SKUPŠTINU: Umesto o direktorima i metrou žestoka rasprava o DIPLOMAMA I VREĐANJU PREMIJERKE

Sednica je počela sa zakašnjenjem od sat i po vremena

Posle skoro dvoipočasovnog prepucavanja vlasti i opozicije, tokom koje se najmanje pričalo o tačkama dnevnog reda, a mnogo više o vređanju premijerke Ane Brnabić, prodaji PKB-a i spornim diplomama, odbornici Saveza za Srbiju, predvođeni Draganom Đilasom, napustili su sednicu Skupštine grada Beograda.

Pročitajte i:

Inače sednica je počela sa zakašnjenjem od sat i po vremena i uz prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 85 od 110 odbornika, a na njenom dnevnom redu nalazi se 14 tačaka, od kojih će najzanimljivije biti one što će se usvajati "po skraćenom postupku", a reč je o (re)izboru direktora 15 gradskih preduzeća i ustanova čiji je Grad osnivač.

Međutim, već na samom početku rasprava je skrenula u totalno drugom smeru, pa je šef poslaničke grupe SNS u gradskom parlamentu Aleksandar Mirković tražio da se dopuni dnevni red (što je kasnije i učinjeno) i da se osudi ponašanje poslanika Željka Veselinovića, odbornika sa liste Saveza za Srbiju, zbog, kako je rekao "govora mržnje i vređanja premijerke Ane Brnabić".

On je zamerio Veselinoviću što nije prijavio svoj nedolazak na današnju sednicu.

- Veselinović nije došao zbog upale pluća. On se zbog svega izvinio i priča je na tome završena - rekao je Dragan Đilas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.