Odbijeni svi pojedinačni zahtevi građana za isključenje sa toplovodne mreže (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 31.Jul.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijeni svi pojedinačni zahtevi građana za isključenje sa toplovodne mreže (VIDEO)

Gradsko veće odbilo je pojedinačne zahteve građana za isključenje sa toplovodne mreže, a prema rečima većnika Miloša Banđura, na sledećoj sednici gradske skupštine biće usvojeni znatno povoljniji uslovi za privremenu obustavu isporuke toplotne energije.
Korisnicima daljinskog grejanja koji žive u stanovima nije odobreno isključenje sa toplovodne mreže jer je to u suprotnosti sa gradskim pravilnikom, kaže većnik Miloš Banđur. Vlasnici stanova mogu da traže samo privremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << obustavu ili da preko suda traže raskid ugovora sa Gradskom toplanom. Zbog velikog nezadovoljstva korisnika, na sledećoj gradskoj skupštini Pravilnik o načinu isporuke toplotne enegrije biće promenjen, a građani koji više ne žele usluge Gradske toplane moraće da plaćaju trećinu fiksnog dela umesto celog iznosa.
Korisnici daljinskog grejanja koji žive u kućama mogu da se isključe sa sistema u bilo kom trenutku kao i vlasnici stanova, pod uslovom da na to pristanu svi stanari u zgradi. Daljinsko grejanje je trenutno najskuplje ali ne mora da znači da će uvek biti, dodaje Banđur. Kada bude izmenjen pravilnik, građani će plaćati, kaže, simbolčnu sumu novca, a ostaće u sistemu, tako da će moći u svakom trenutku da ponovo postanu korisnici daljinskog grejanja.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Odbijeni svi pojedinačni zahtevi građana za isključenje sa toplovodne mreže

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Avg.2015, 09:28

Gradsko veće odbilo je pojedinačne zahteve građana za isključenje sa toplovodne mreže, a prema rečima većnika Miloša Banđura, na sledećoj sednici gradske skupštine biće usvojeni znatno povoljniji uslovi za privremenu obustavu isporuke toplotne energije...Korisnicima daljinskog grejanja koji...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.