Odahnuo Miloš Veliki: Ovako na prvomajsko jutro izgleda deonica koja je juče bila zakrčena satima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 10:36

Odahnuo Miloš Veliki: Ovako na prvomajsko jutro izgleda deonica koja je juče bila zakrčena satima (FOTO)

Vozači su u koloni dugačkoj sedam kilometara čekali čak i preko dva sata, do zakrčenja je došlo i u tunelu Brančić.

Nakon dva dana ogromnih saobraćajnih gužvi na autoputu Miloš Veliki, situacija je normalizovana i na naplatnoj rampi u Preljini nema gužve.

- Odlučili smo da sačekamo i krenemo rano jutros, kako bi za Prvi maj bili na planini i nismo se pokajali. Čekali smo samo nekoliko minuta i put nastavljamo dalje prema Zlatiboru - rekla je Sanja Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Beograda.

Iz JP "Putevi Srbije" još uvek nije stigao zvaničan podatak koliko automobila je prošlo kroz naplatnu rampu u protekla dva dana, ali ako se u obzir uzme informacija da je juče na pola sata prolazilo oko 1200 vozila, jasno je da je za samo jedan dan iz pravca od Beograda ka Čačku prošlo preko 20.000 automobila.

Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se do 04. maja.

Saobraćajne gužve ne bi trebalo da čude jer su već danima unazad bili rezervisani gotovo svi smeštajni kapaciteti u turističkim centrima. Na planinama Zlatibor, Zlatar i Tara tražio se krevet više, kao i na jezeru Perućac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.