Od početka godine oduzeto 20 dozvola za upravljanje otpadom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od početka godine oduzeto 20 dozvola za upravljanje otpadom

Za prvih osam meseci ove godine firmama u Srbiji je oduzeto 20 dozvola za upravljanje otpadom, navodi se u izveštaju koji je objavila Agencija za zaštitu životne sredine.

Kako je navedeno, ovaj broj oduzetih dozvola je bio do 25. avgusta a tokom čitave prošle godine dozvole su oduzete u 27 slučajeva.

Registar oduzetih dozvola vodi se od 2016. godine i u njemu su podaci o ukupno oduzetih 89 dozvola za upravljanje otpadom.

Na teritoriji Srbije postoji 2.064 važećih dozvola za upravljanje otpadom, od čega je Ministarstvo za zaštitu životne sredine izdalo više od hiljadu dozvola, Vojvodina - 166 a lokalne samouprave - 895 dozvola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.