Od mog oca ne treba praviti kult, ali ni najgoreg čoveka na svetu

Izvor: Danas, 11.Okt.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od mog oca ne treba praviti kult, ali ni najgoreg čoveka na svetu

"Za mene je moj otac bio - moj otac. Bio je veoma pažljiv i ja to pamtim. LJudi o njemu umaju različita mišljenja - od vrlo negativnih do vrlo pozitivnih. Nadam se da će to prevazići, jer ne bi od njega trebalo praviti ni kult, niti najgoreg čoveka na svetu, jer je bio čovek od krvi i mesa", kaže u razgovoru za Danas Srđa Penezić, filmski reditelj i mlađi sin Slobodana Penezića Krcuna. Članak Od mog oca ne treba praviti kult, ali ni najgoreg čoveka na svetu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diter Švarc: Tvorac Lidla

Izvor: Danas, 12.Okt.2018, 13:32

Od kada je 1977. njegov otac Josef preminuo, Diter Švarc je postao prvi čovek Kauflanda i Lidla, jednog pet najvećih maloprodajnih lanaca na svetu, najvećeg nemačkog. Članak Diter Švarc: Tvorac Lidla se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.