Od Marije Karan ovo niko nije očekivao: Glumica posle treninga pokazala čime raspolaže

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Marije Karan ovo niko nije očekivao: Glumica posle treninga pokazala čime raspolaže

Glumica Marija Karan već godinama živi u Americi. Krajem aprila proslaviće 37. rođendan, a i te kako je posvećena treninzima i zdravom načinu života.

Gde god da se nalazi, Marija ništa ne želi da prepusti slučaju već se trudi da svaki dan trenira. Naporni treninzi dali su i te kako rezultat. Iako važi za smernu glumicu koja nikada ne želi da se provokativno fotografiše, Marija je napravila presedan.

Nakon što je završila trening, ispred ogledala napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je fotografiju kojom se pohvalila na društvenim mrežama. Ono što se jasno može videti jeste da Marija ima sjajne trbušnjake.

I feel good #hotpilates #gethot #camouflage

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Feb 23, 2019 at 11:54am PST

Potom su usledili komentari. Brojni pratioci nisu želeli da ova fotografije prođe nezapaženo, te su se ređali komentari poput: "Izgledaš božanstveno!", "Niko nije tako zgodan kao ti!", "Hoću takav stomak" i mnogi drugi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.