Od Ibrahima Rugove do Zorana Đinđića: Svi planovi za Kosovo

Izvor: Danas, 19.Sep.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Ibrahima Rugove do Zorana Đinđića: Svi planovi za Kosovo

Getty ImagesZoran Đinđić ubijen je 12. marta 2003. godine Podela teritorije, nadzorna nezavisnost, autonomija, model Hongkonga ili puna vlast Prištine – ovo su samo neki od predloga za rešenje statusa Kosova koji su se u poslednjih 30 godina našli u pred srpskim, albanskim i međunarodnim političarima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nedavno izjavio da su […] Članak Od Ibrahima Rugove do Zorana Đinđića: Svi planovi za Kosovo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autonomiju univerziteta ukinuo je Vučić

Izvor: Danas, 19.Sep.2019

Obraćam se univerzitetskoj javnosti - nastavnicima i studentima i svim onim građanima koji ne zatvaraju oči pred onim šta sve doživljavamo poslednjih sedam godina. Članak Autonomiju univerziteta ukinuo je Vučić se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Veselji: SAD nisu pomenule temu razmene teritorija između Srbije i Kosova

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 10:29

Sjedinjene Američke Države (SAD) nikada nisu pomenule temu razmene teritorija između Srbije i Kosova, rekao je za televiziju Klan Kosova predsednik Demokratskog saveza Kosova i kandidat za premijera Kosova Kadri Veselji. Članak Veselji: SAD nisu pomenule temu razmene teritorija između Srbije i Kosova...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.