Oči sveta uprte u terorizam, a malo ko je svestan NOVE POŠASTI koja, za sada, ugrožava Italijane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2017, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oči sveta uprte u terorizam, a malo ko je svestan NOVE POŠASTI koja, za sada, ugrožava Italijane!

Ljudi gube živote

U senci globalnih terorističkih pretnji koje privlače medijske reflektore, Večnim Gradom haraju sasvim drukčiji teroristi koji, bez svetske medijske pažnje, građane plaše, terorišu, a ponekad i ubiju, ne mareći ni za sopstvenu bezbednost, pa ni život.

Alesandri je bio jedan od mnogobrojnih Rimljana koji se automobilskom krkljancu i mitskim defektima javnog saobraćaja suprotstavljaju migoljeći na dva točka levo-desno kroz rimske ulice i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ceste. Ne uspevaju, ipak, uvek da izmaknu podjednako vižljastim konkurentima veprovima: Nacarena Alesandrija je likvidirao divlji krmak gurnuvši ga bokom u bok, poput nelojalnog kočijaša u “Ben Huru”, kako su svedočili zgranuti automobilisti očevici.

Iako je imao kacigu, odleteo je i udario glavom o asfalt. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju, ali uzalud, motociklistu nije bilo ni spasa ni pomoći, dok se vinovnik izgubio u trku, kao da mu nije bilo ništa: dobro prase sve podnese.

Dan ranije poginuo je i jedan vepar, na periferiji, sudarivši se kolima: vozač samo lakše ozlijeđen, na vozilu totalka.

Koliko se divljih svinja naselilo u Rim, čudo je zapravo što poginulih nema još više. Prolaznici su, zabavljeni i zgranuti, gledali i snimali kako cela familija pažljivo prolazi preko raskrsnice: na čelu majka, koja se nije makla dok semafor nije zasvetlio zeleno, za njom brojan prugasti pomladak, a na začelju pater familias, s izazovnim kljovama, pazeći da koji prasić ne zaostane i da se neki čovek ne približi.

Nedavno je snimljen i jedan športski nastrojen vepar koji je prašio što su ga noge nosile niz široku Ulicu Balda degli Ubaldi, sve do na domak Vatikana.

Nije nimalo slučajno što se u Italiji najbrže tove dve mafije: poljoprivredna i ekološka. Veprovi tu dođu kao kolateralni korisnici. Upravo zahvaljujući sve gorem neredu sa odvozom smeća veprovi imigriraju u sve većem broju u Rim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.