Očevici o tragediji: Nastao je džumbus,osumnjičeni bio tih

Izvor: Prva.rs, 02.Jul.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očevici o tragediji: Nastao je džumbus,osumnjičeni bio tih

Jedan od meštana, čiji je sin radio u kafiću u kojem se dogodila pucnjava, rekao je da je odmah potrčao čim se začula pucnjava.
“Sin i ja smo videli samo džumbus. Žena je ležala, Hitna pomoć je pokušala reanimaciju ali bezuspešno“, naveo je jedan meštanin.
Drugi građanin Žitišta navodi da je poznavao osumnjičenog za petostruko ubistvo. 

“Bio je miran, povučen, rastao se sa suprugom pre možda pola godine, to verovatno nije mogao da podnese“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je on. 

U pucnjavi koja se dogodila u jednom kafiću u Žitištu ubijeno je pet osoba, a ranjeno više od 20. Među povređenima je i troje maloletnika, a osumnjičeni je uhapšen. 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je osumnjičeni za ubistvo Z.S. pucao iz automatskog oružja koje je ilegalno posedovao.
Izvor: b92

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.