Očekuju se VELIKE GUŽVE u Beogradu: ZATVORENE ULICE od ranog jutra zbog maratona! (MAPA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuju se VELIKE GUŽVE u Beogradu: ZATVORENE ULICE od ranog jutra zbog maratona! (MAPA)

Atletski savez Srbije organizuje trku zbog koje će pojedine ulice u gradu biti zatvorene za saobraćaj

Iako je neradni dan, gradski vozači ovog jutra mogu da očekuju gužve na teritoriji Novog Beograda, a sve zbog trke koja se u organizaciji Atletskog saveza Srbije održava u tom delu grada i zatvara više saobraćajnica.

Njeni učesnici takmičiće se u kategorijama na pet i deset kilometara, dok je start zakazan za 10.00 sati ispred "Štark arene" u kojoj će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postavljen cilj, te proglašeni najbolji učesnici. Član organizacionog odbora Darko Savić najavio je učešće od oko 7.000 trkača.

Kako su organizatori najavili, od 5.00 do 8.00 sati saobraćaj se ne odvija u ulicama: Španskih boraca, od Bulevara Arsenija Čarnojevića do Bulevara Zorana Đinđića, i Bulevar Zorana Đinđića, od Španskih boraca do Antifašističke borbe.

Potom, od 8.00 do 12.00, saobraćaj se prekida u ulicama: Bulevar Mihajla Pupina, od Ušća do Bulevara umetnosti, Španskih boraca od Bulevara Milutina Milankovića do Bulevara Mihajla Pupina, Bulevar Zorana Đinđića i Bulevar Milutina Milankovića, od Milentija Popovića do Omladinskih brigada.

Sem toga, odigravanja sportske manifestacije odraziće se na čak 17 gradskih linija ovog prepodneva: 16, 60, 65, 67, 68, 70, 71, 72, 74, 75, 77, 78, 83, 94, 95, 7A, i EKO 1.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.