Očekuje se pojačan saobraćaj, zasad bez gužvi na granicama

Izvor: RTS, 12.Jul.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se pojačan saobraćaj, zasad bez gužvi na granicama

Kraj radne nedelje i letnja turistička sezona sigurno će u toku današnjeg dana doneti pojačan saobraćaj, upozorava Auto-moto savez Srbije.
Iz Uprave granične policije saopšteno je da na našim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Dopisnica RTS-a javlja da je sve više vozila na graničnom prelazu Preševo, pogotovo na ulazu u Srbiju, pa su sada zadržavanja do 20 minuta. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Ukoliko dođe do dužeg čekanja, iz AMSS-a savetuju da se koriste alternativni prelazi na granicama, kao što su Šid, Sot i Bačka Palanka sa Hrvatskom, Kelebija i Bački Breg sa Mađarskom, odnosno Prohor Pčinjski sa Severnom Makedonijom.
Na teretnim terminalima sa Hrvatskom nastavljaju se višesatna zadržavanja na granici.
Kod Rušnja na Ibarskoj magistrali i između Obrenovca i Bariča izvode se radovi, pa se vozačima savetuje da na tim deonicama obrate pažnju.
Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve učesnike u saobraćaju da povećaju oprez i poštuju saobraćajne propise. Tokom letnjih meseci, neprilagođena brzina se kao uticajni faktor javlja u više od 40 odsto saobraćajnih nezgoda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Saobraćaj u BiH se odvija bez većih problema

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2019

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.