Očaj ratnog veterana: Dići ću kuću u vazduh i pobiti komšije!

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očaj ratnog veterana: Dići ću kuću u vazduh i pobiti komšije!

U Manđerovoj ulici u Splitu od jutros se odvija drama. Bageri fabrike "Zec", koji krče korov i ruše stare trošne kuće, naišli su na tvrd orah. Mirko Radan, 43-godišnji ratni veteran koji je teško bolestan od posttraumatskog poremećaja, ne želi da napusti kuću. Štaviše, on preti da će aktivirati tri plinske boce i dići u vazduh i nahereni kućerak u kome živi, ali i sebe!

Ratnom veteranu se pas najviše obradovao (VIDEO)

SAD: Veteran iz Iraka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ubio četiri osobe

Split: Devojčici oštar predmet iz snega probio stomak!

- Ja odavde nemam gde da odem! Imam tri plinske boce! Kao što sam bio spreman da poginem na ratištu, tako sam i sad spreman da izgubim život! Ali, neću stradati samo ja, poginuće još dvoje-troje. Otac i majka su ceo život radili u 'Jugoplastici' i ništa nisu dobili. Ja nemm gde odavde - poručuje Radan.

Uprkos prilično alarmantnoj situaciji, u ovom delu Splita nema ni policije ni predstavnika grada.

Zamenik gradonačelnika Jure Šundov ne zna da je došlo do problema sa stanarima. Tvrdi da se svi, pa i Radan, u tim stanovima nalaze ilegalno:

- Zaista ne znam kako su se ti ljudi tu našli. Pretpostavljam da su tu ilegalno. Meni je svakoga žao pa tako i tog ratnog veterana, ali zakon se mora poštovati.

(S media/Index)

Foto: Index

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.