Očaj na kruzeru u Španiji: Svi traže devojčicu u roze pidžami, sumnja se da je pala preko ograde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očaj na kruzeru u Španiji: Svi traže devojčicu u roze pidžami, sumnja se da je pala preko ograde!

Svi gosti na kruzeru "Norvidžan epik" zamoljeni su da pomognu tako što će posmatrati more da uoče bilo kakav znak da je devojčica u moru.

U toku je potraga za tinejdžerkom koja je, veruje se, pala sa luksuznog kruzera koji je plovio od Menorke do Majorke. Devojčica je navodno Amerikanka i u trenutku kada je poslednji put viđena nosila je roze pidžamu. Poslednji koji su je videli bili su njeni roditelji u 1 sat po ponoći kada su oni otišli na spavanje, a ona ostala na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod ograde.

Ona je rano jutros proglašena nestalom. Tada su svi gosti na kruzeru "Norvidžan epik" zamoljeni da pomognu tako što će posmatrati more da uoče bilo kakav znak da je devojčica u moru.

Pomorski spasioci primili su hitan poziv u zoru. Smatra se da je devojčica očigledno upala u more oko 64 kilometra na potezu sever-severozapad od Menorke. Odmah su poslati helikopter i nekoliko čamaca, kao i avion. Poziv u pomoć je poslat svim plovilima u blizini.

Prema rečima jedne od putnica, Rebeke Sanderlin (20) kapetan je svim putnicima objavio da se vraćaju na mesto gde je jedna od putnica pala preko ograde.

I’m on the Norwegian Epic cruiseship in the Mediterranean & we’ve spent all day looking for a passenger who fell overboard last night. People are saying it was an American teenaged girl.

— Rebekah Sanderlin (@rsanderlin) June 8, 2019

- Posle dva sata plovidbe, kapetan je objavio da smo stigli u oblast gde je ona mogla da padne i zamolio sve putnike da izađu na palube i pogledom je traže u vodi. Rekao nam je samo da je nosila roze pidžamu, nije nam rekao druge detalje, godine ni išta drugo. Hiljade putnika kruzera stajalo je tako satima. Ceo dan smo ostali u toj oblasti, ne pomerajući se -

"Norvidžan epik" može da primi do 4.100 gostiju i kada je sagrađen bio je treći najveći kruzer na svetu. Prvi put je zaplovio 2010. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.