Obratio se predsedniku Siju! Poslušajte kako Aleksandar Vučić govori KINESKI JEZIK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obratio se predsedniku Siju! Poslušajte kako Aleksandar Vučić govori KINESKI JEZIK (VIDEO)

Pozdravio predsednika Kine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u video poruci, obraćajući se na kineskom jeziku, potvrdio da će posetiti Kinu u aprilu naredne godine.

- Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine - naveo je Vučić u snimku objavljenom na zvaničnom instagram profilu "Budućnostsrbije".

Vučić je zahvalio predsedniku Siju na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji.

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xhi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xhi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Dec 23, 2019 at 1:40am PST

- Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće - rekao je Vučić.

Vučić je poziv da poseti Kinu dobio nedavno od kineskog predsednika, a poziv mu je prenela ambasadorka te zemlje u Srbiji Čen Bo.

Tom prilikom, Vučić je najavio da prihvata poziv kineskog kolege da u aprilu poseti Kinu i da će naučiti nekoliko rečenica na kineskom, kako bi se na tom jeziku obratio predsedniku Siju i kineskom narodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika najava: BORIS DŽONSON DOLAZI U SRBIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uveren je da će novi britanski premijer Boris Džonson doći u posetu Srbiji...Vučić kaže da će našu zemlju naredne godine posetiti predsednici Kine i Rusije, Si Ðinping i Vladimir Putin, kao i nemačka kancelarka Angela Merkel...Vučić je u emisiji "Stav"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.