Obračun ljubavnog trougla na Vračaru: Makazama isekao druga zbog devojke

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun ljubavnog trougla na Vračaru: Makazama isekao druga zbog devojke

Niko od članova porodica, nije hteo da daje izjave za medije

Policija traga za D.B (18), koji se sumnjiči da je makazama nasrnuo na G.Ž (26) i lakše ga povredio. Obračun se dogodio između ponedeljka i utorka, oko pet sati iza ponoći, u kući na Vračaru, a svađa je predhodila zbog devojke.

Pročitajte i:

- Prema dosadašnjim informacijama, D.B je bio u vezi sa devojkom , ali je sumnjao da ga ona vara sa G.Ž. U jednom trenutku ga je napao i govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu da ima seksualne odnose sa njegovom devojkom, dok se drugi mladić pravdao da to nije istina - priča sagovornik.

Kako dodeja, u jednom trenutku kako bi se razrešila situacija, D.B. je navodno pozvao devojku da im se pridruži i suoči je sa G.Ž.

- U kući je bila majka G.Ž. U jednom trenutku je došlo do žustre svađe, D.B je zgrabio makaze i krenuo na poznanika.Udario ga je po glavi i isekao, naočigled njegove devojke i majke povređenog.Kada je video šta je uradio on je pobegao - kaže izvor.

Ubrzo je došla Hitna pomoć i policija.

o ovom incidentu.

- Ne želimo da dajemo nikakve izjave o tome šta se dogodilo - to je bilo sve što je rekla devojka koja je otvorila vrata kuće u kojoj se dogodio incident.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.