Obožavali smo ga u DVA I PO MUŠKARCA: Zvezda serije izgubila bitku sa RAKOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavali smo ga u "DVA I PO MUŠKARCA": Zvezda serije izgubila bitku sa RAKOM!

Iza njega su ostali supruga i osmogodišnji sin, a u julu je pokrenuta kampanja kako bi se pomoglo glumcu i njegovoj porodici.

Glumac Brajan Turk koji je glumio u mnogim serijama poput "Beverley Hills 902010", "Cirkus", "Hitna služba", "Boy Meets World" kao "2 i po muškarca" preminuo je u 49. godini života od raka.

- Brajan je uticao na mnoge od nas na pozitivan način.Bez obzira na to da li je bio na pozornici ili u našim životima. Uvek je bio tu kada nam je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potreban i kada se slavilo - piše u službenoj objavi.

Brajanu je pre godinu dana dijagnostikovan rak, a sada je nažalost terminalni ishod dijagnoze bio neizbježan.

Bio je poznat po ulogama u filmovima "Američka pita 2", "Krokodil Dunde u Los Anđelesu" i "Park iz doba Jure: Izgubljeni svet".

KAKO JE NASTAO GASTARBAJTER? Tog oktobra 1968... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.