Izvor: Blic, 20.Feb.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljena sportska sala Dečjeg kulturnog centra "Majdan"

Sportska sala Dečijeg kulturnog centra "Majdan", nakon rekonstrukcije od danas je ponovo u funkciji.

Majdan je dobio novu i modernu salu, a tim povodom danas je organizovan sportski dan tokom kojeg svi uzrasti imaju priliku da se oprobaju u različitim sportskim disciplinama. Uklonjena je dotrajala podna podloga i postavljen nov hrastov parket, uređene su tribine, a takođe uvedeno je dodatno grejanje s obzirom da je postojeće bilo nedovoljnog kapaciteta za prostor te površine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Obnovljenu salu danas je obišla predsednica opštine Irena Vujović koja je istakla da salu u Majdanu koriste svi građani Savskog venca i da je bilo neophodno da se ona rekonstruiše.

-Kao opština trudimo se da stalno podižemo svest o značaju sporta i rekreacije kroz brojne besplatne sportsko-rekreativne programe. Danas su sa nama deca iz Predškolske ustanove Savski venac i škole fudbala "Grafičar", koja je potpuno besplatna za sve mališane sa Savskog venca. Takođe sa nama su i članovi Sportskog saveza osoba sa invaliditetom, koji često koriste ovu salu- rekla je Vujovićeva i naglasila da opština posebnu pažnju posvećuje osobama sa invaliditetom i da podstiče sve aktivnosti koje unapređuju njihov položaj u društvu.

Svečanom otvaranju sportske sale DKC "Majdan" prisustvovali su i naši poznati sportisti, fudbaler Nikola Lazetić i košarkaš Igor Rakočević koji su podržali mlade rekreativce i tokom druženja davali im korisne savete.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.