Objavljen snimak mesta pogibije Šabana Šaulića VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak mesta pogibije Šabana Šaulića VIDEO

Nemački mediji su objavili snimak mesta na kom se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradao legendarni pevač Šaban Šaulić.

Podsetimo, udes se dogodio na putu između Bilefelda i Dortmunda, a na vozilo u kom se nalazio Šaulić naleteo je vozač koji je bio u alkoholisanom stanju.

U okviru istrage, dodaje se, utvrđeno je da je 34-godišnji vozač automobila tipa Mazda 6, koje je učestvovalo u nesreći, građanin Gitersloha i da nije imao vozačku dozvolu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Objavljen snimak mjesta pogibije Šabana Šaulića

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2019

Njemački mediji su objavili snimak mjesta na kojem se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradao legendarni pjevač Šaban Šaulić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.