Objavljen snimak: Policija drži navijača Zvezde dok ga udaraju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak: Policija drži navijača Zvezde dok ga udaraju

Dan nakon brojnih incidenata na utakmici između košarkaša Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici objavljen je snimak na kojem se vidi kako policija drži jednog navijača crveno-belih dok ga udaraju.

Na snimku se vidi kako policija, uz povike “Ubi, ubi, ubi Cigana” izvodi jednog od navijača Zvezde iz dvorane, ali neposredno pre izlaza, dok ga dvojica policajaca drže, prilazi muškarac u civilu (navodno policijski inspektor) i udara ga nekoliko puta u glavu.    >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<    

Do ovog incidenta došlo je, nakon što su navijači Budućnosti, otkrili da u dvorani ima nekoliko zvezdaša i krenuli na njih, pa je policija morala da interveniše.



Budućnost je u trećem meču finalne serije plej-ofa savladala Crvenu zvezdu 80:72 i smanjila na 2:1.

Četvrti duel igra se sutra od 19 sati, takođe u Podgorici.

Sin crnogorskog ministra policije pljuvao košarkaše Zvezde

Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova u Vladi Crne Gore Mevludina Nuhodžića, pljuvao je košarkaše Crvene zvezde prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrevanja, prenose Vijesti.

Kako se navodi, na snimcima koji su se proširili društvenim mrežama vidi se kako mladi Nuhodžić ulazi na teren, verovatno iz prvog ili drugog reda sedišta, koji su tik uz parket i pljuje gostujuće igrače.

On je, i pored toga, ostao u "Morači" i gledao meč jer niko od nadležnih nije reagovao ni na njegovo, niti na slično ponašanje drugih gledalaca...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgoričke Vijesti: Sin ministra policije pljuvao košarkaše Zvezde

Izvor: RTS, 18.Apr.2019

. Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova u Vladi Crne Gore Mevludina Nuhodžića, pljuvao je košarkaše Crvene zvezde prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrevanja za sinoćnji meč protiv Budućnosti, prenose Vijesti.

Nastavak na RTS...

OGLASIO SE SIN MINISTRA POLICIJE Crne Gore: Evo šta Amar kaže o svom SKANDALOZNOM ponašanju u Morači! (FOTO)

Izvor: Kurir, 18.Apr.2019

Amar Nuhodžić, sin ministra policije Crne Gore Mevludina Nuhodžića, oglasio se posle pojave skandalozonog snimka u kojem pljuje košarkaše Zvezde. 

Nastavak na Kurir...

Ministrov sin se pravda: "Nisam pljuvao Zvezdine igrače" (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2019

Sin crnogorskog ministra policije Amar Nuhodžić tvrdi da nije pljuvao igrače Crvene zvezde mt:s...Velika pompa podigla se tokom dana u Crnoj Gori zbog snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako sin ministra unutrašnjih poslova Crne Gore učestvuje u vređanju i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.