Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen novi spot kojim se diskredituje opozicija

Nedelju dana nakon što je objavljen spot kojim se ismevaju opozicija i protesti "1 od 5 miliona", na internetu se pojavio novi video pod nazivom "Zašto glasam za SZS".

Novi video kojim se diskredituje opozicioni Savez za Srbiju, objavljen je na Jutjub kanalu "Krug trojke" i nema zvaničnih informacija ko stoji iza novog spota.

Sem tog videa, na kanalu "Krug trojke" nema nijednog drugog.

Podsetimo, prošle subote na mrežama se pojavio spot koji ismeva lidere >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << opozicije, kao i građanske proteste širom Srbije.

Autor spota nije potpisan, a Srpska napredna stranka objavila ga je na svom sajtu, zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, kao i na Jutjubu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Objavljen novi spot kojim se diskredituje opozicija

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2019

Nedelju dana nakon što je objavljen spot kojim se ismevaju opozicija i protesti "1 od 5 miliona", na internetu se pojavio novi video pod nazivom "Zašto glasam za SZS"...Novi video kojim se diskredituje opozicioni Savez za Srbiju, objavljen je na Jutjub kanalu "Krug trojke" i nema zvaničnih informacija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.