Objavio FOTOGRAFIJU: Zoran ipak posetio Jelenin grob na njen 35. rođendan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavio FOTOGRAFIJU: Zoran ipak posetio Jelenin grob na njen 35. rođendan! (FOTO)

Neverica

Jelena Marjanović, koja je pre dve i po godine ubijena dok je trčala na nasipu u Crvenki, juče bi, da je živa, proslavila 35. rođendan.

Na grobu Jelene Marjanović juče je zapalila sveću i ostavila cveće žena Zoranovog brata Miloša Marjanovića, Milica.

Pročitajte i:

Iako se mislilo da Zoran nije ove godine obišao grob, on je to demantovao fotografijom na svom Fejsbuk profilu. Naime, on je kasno sinoć, oko pola 2 posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponoći, promenio profilnu fotografiju: selfi u suton, a u pozadini se vidi grob Jelene Marjanović, te je time otkrio da je ipak posetio mesto večnog počinka svoje supruge na dan njenog rođenja.

Prethodne dve godine porodica Marjanović izlazila je na grob i obeležavala ovaj dan koji su nekada sa radošću slavili.

Tako je Zoran prošle godine, samo dve nedelje pre hapšenja, na supruginom grobu, ostavio i pismo i crtež male Jane, a prethodne godine je Jeleni simbolično doneo 33 ruže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.