Obiđi svet za pet sati - 113 zemalja sveta u Srbiji

Izvor: gls2013.org.rs, 06.Feb.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obiđi svet za pet sati - 113 zemalja sveta u Srbiji

Beograd, 18. Februar - Srbija ima priliku da na događaju „World to You“ upozna mlade iz 113 zemalja koji će predstaviti svoju kulturu, običaje i hranu u Ušće Shopping Center-u.

Imaćete priliku da vidite nastupe umetičkih grupa koje će vam predstaviti brazilske, argentinske, japanske plesove i muziku kao i mnogih drugih zemalja. Iskoristite dan i popričajte sa mladima iz inostranstva, saznajte kako ljudi sa drugih kontinenata razmišljaju koje su njihove dnevne navike, kako doživljavaju svet oko sebe i Srbiju.

Ovom prilikom AIESEC Srbije poziva sve zainteresovane da se pridruže ovom događaju, poveditesvoje prijatelje i porodicu, organizacija se potrudila da program bude zanimljiv svim generacijama. U toku događaja moćićete da učesvujete u kampanji „Zajedno“ čiji je cilj da građanima Srbije pruži priliku da se upoznaju sa našim gostima i približe svetskim kulturama.

Od trenutka kada uđete u Ušće Shopping Center uz muziku drugih zemalja, hranu naših gostiju i nacionalnu garderobu započećete vaše putovanje oko sveta.

„World to You” se organizuje u okviru internacionalnog projekta Global Leaders’ Summit, koji okuplja predsednike AIESEC-a iz svih 113 zemalja u kojima AIESEC postoji.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.400 univerziteta u 113 zemalja sa preko 84.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata.

Nastavak na gls2013.org.rs...






Povezane vesti

Obiđi svet za pet sati - 113 zemalja sveta u Srbiji u organizaciji AIESEC Srbija

Izvor: NC magazin, 06.Feb.2013

 . 18. februara Srbija ima priliku da na događaju „World to You“ upozna mlade iz 113 zemalja, koji će predstaviti svoju kulturu, običaje i hranu u Ušće Shopping Center-u. Posetioci će imati priliku da vide nastupe umetničkih grupa koje će predstaviti brazilske, argentinske, japanske plesove...

Nastavak na NC magazin...