Obdukcija potvrdila: Muškarac čije spaljeno telo je pronađeno u blizini lozničkog groblja izvršio samoubistvo

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 14:51

Obdukcija potvrdila: Muškarac čije spaljeno telo je pronađeno u blizini lozničkog groblja izvršio samoubistvo

Muškarac iz Čačka čije spaljeno telo je pronađeno u blizini groblja u naselju Loznica, izvršio je samoubistvo, potvrđeno je nakon urađene obdukcije.

On se polio benzinom i zapalio. Nema indicija da je u pitanju nasilna smrt.

"Radi se o muškarcu starosti oko 50 godina, a njegov nestanak bio je prijavljen pre nekoliko dana. Na mestu tragedije pronađena je njegova odeća i obuća, kao i izvesna količina novca. Definitivna potvrda njegovog identiteta biće potvrđena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon DNK analize", potvrđeno je za agenciju RINA.

Muškarac je živeo u blizini mesta na kom je izvršio suicid, a njegovo telo prva je ugledala meštanka koja je na tom području šetala psa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.