Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2021, 09:17

Obavještenje Banke Srpske deponentima o roku za podnošenje zahtjeva

Obavještavaju se deponenti Banke Srpske a.d. Banjaluka - u stečaju da je Agencija za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine, nakon što je Agencija za bankarstvo Republike Srpske oduzela dozvolu za rad Banci 11.5.2016. godine, izvršila isplatu osiguranih depozita za najveći dio deponenata čiji su depoziti bili osigurani.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Obavještenje Banke Srpske deponentima o roku za podnošenje zahtjeva

Izvor: Capital.ba, 18.Jan.2021

BANJALUKA – Obavještavaju se deponenti Banke Srpske a.d. Banjaluka – u stečaju da je Agencija za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine, nakon što je Agencija za bankarstvo Republike Srpske oduzela dozvolu za rad Banci 11.5.2016. godine, izvršila isplatu osiguranih depozita za najveći dio deponenata...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.