OVO je muškarac koji je osumnjičen da je PUCAO U MAJKU ČETVORO DECE u beogradskoj pekari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO je muškarac koji je osumnjičen da je PUCAO U MAJKU ČETVORO DECE u beogradskoj pekari!

A. H. (60) je osumnjičen da je pucao u svoju bivšu ljubavnicu Gordanu K. (37), a zatim i sebi u glavu, a do pucnjave je došlo danas oko podneva, u Radničkoj ulici, na Čukaričkoj padini u Beogradu.

Drama se odvila u lokalnoj pekari, u kojoj nesrećna žena i radi. Prema trenutnim saznanjima, pretpostavlja se da osumnjičenom motiv bio to što je Gordana sa njim raskinula ljubavnu vezu, što on nije želeo da prihvati.

Ona je, međutim, juče odlučila da prekine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezu, što on nije hteo da prihvati. Prema nezvaničnim informacijama nasrnuo je na nju i sinoć, a onda je danas ušetao naoružan u pekaru, počeo da lomi sve pred sobom, a onda je zapucao na bivšu ljubavnicu. Nakon toga ispalio je hitac sebi u glavu.

Gordana je pogođena u glavu i ruke, a muškarac je sebi ispalilo metak u glavu. Oboje su po dolasku lekara davali znake života, ali su bili u veoma teškom stanju i prevezeni su u Urgentni centar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.