OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Bivši pevač legendarne grupe Bijelo dugme ulazi u politiku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 15:59

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Bivši pevač legendarne grupe "Bijelo dugme" ulazi u politiku!

Želim da pomognem Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća - ističe on.

Alan Islamović, bivši član legendarne grupe "Bijelo dugme", koji živi u Hrvatskoj, udružio je snage sa bivšim gradonačelnikom Bihaća Emdžadom Galijaševićem i njegovom Novom inicijativom, u nadi da će nakon lokalnih izbora u BiH, ako pobede, rešiti pitanje migranata u tom gradu.

- Nemam ništa protiv tih ljudi, žao mi ih je, ali moraju poštovati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << običaje grada u koji su došli. Umesto toga Bišćani toljagama čuvaju vlastite stanove i kuće, a ovi su kraljevi noći. Oni vladaju, a Bišćani moraju biti naoružani. Naši političari ne rade ništa, umesto da zaštite građane, nečinjenjem su uneli strah i neizvesnost u Bihać - rekao je Islamović za hrvatskii portal 24sata.

Kaže da je Bihać zbog migranata u izolaciji tri i po godine, a građani se skrivaju.

- Provaljuju u vikendice, stanove. Pale i pljačkaju. Mog bubnjara, Igora Pečenkovića, pretukli su u vlastitom haustoru jer je pokušao da ih sprečiti da provale u stan komšije. Šakama i šipkama polomili su mu ruke i nekoliko rebara - dodao je pevač.

Islamović je nedavno otkro za sarajevski Avaz da u Bihaću ima stražare koji mu čuvaju imanje i kuću.

- Želim da pomognem Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća, da im se vrati sloboda šetnja, sloboda korišćenja reke Une, sloboda svega onoga što je nekad bilo - rekao je.

Ispričao je da često putuje svetom, ali da je često u Bihaću, gde, kako kaže, ima svoje poljoprivredno dobro i svoja imanja.

Dodao je da mora da ima straže koji to sve čuvaju od migranta.

- To je sve prevršilo svaku meru - rekao je Islamović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.