OVO JE TOKSIČNA ŽENA Rešila je da pronađe dečka na tradicionalan način, ali je zbog jedne stavke postala PREDMET ZGRAŽAVANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OVO JE TOKSIČNA ŽENA" Rešila je da pronađe dečka na tradicionalan način, ali je zbog jedne stavke postala PREDMET ZGRAŽAVANJA

Devojka iz Australije kojoj je dosadilo onlajn upoznavanje izašla je na ulice i u prirodu kako bi pronašla novog muškarca, a nekoliko fotografija njenog popisa želja za budućeg partnera pojavilo se na Reditu i doslovno je izazvalo zgražavanje.

Anonimna devojka stara 26 godina, rekla je kako joj je dosta površnih aplikacija za upoznavanje i da umesto toga traži nekoga na starinski način, i bez uticaja alkohola.

Na listi zahteva navodi kako njen budući muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mora da bude dobrog fizičkog i mentalnog zdravlja, što je posebno naljutilo brojne korisnike Redita koji su ovu listu nazvali toksičnom i plitkom.

- Želi ozbiljnu dugu vezu, ali odbija da bude deo partnerovog mentalnog zdravlja. Da, zvuči kao toksična osoba - napisao je jedan korisik Redita, dok je drugi naveo da to što je reklla kako loše mentalno zdravlje nije seksi, najpodliji komentar koji je ikada video.

- Zaista, ova lista potpuno je plitka i nije puno drugačija od nečega što se vidi na aplikacijama za upoznavanje - još je jedna od reakcija.

Desperate woman ridiculed for posting ‘toxic’ list of dating requirements through strangers’ letter boxes https://t.co/6KubpTBgvs pic.twitter.com/BM289uoUzo

— The Amed Post (@theamedpost) 30. јануар 2019.

No bilo je i onih koji su pohvalili njen potez, naglasivši kako barem isprobava nešto novo. "Ljudi su komplikovani", zaključak je s kojim su se mnogi složili.

Zid iza kojeg čuči SMRT: Ovo je najsuroviji "zakon" na svetu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.