OVO JE PORAŽAVAJUĆE! Amerikanci vode rat protiv sebe Bajden: Tramp koristi vojsku protiv Amerikanaca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 16:29

"OVO JE PORAŽAVAJUĆE! Amerikanci vode rat protiv sebe" Bajden: Tramp koristi vojsku protiv Amerikanaca!

Stanje u Americi poprima sve gori oblik...

Demokrate u SAD osudile su pretnje američkog predsednika Donalda Trampa da će poslati vojsku u gradove i države kako bi se zaustavili nasilni protesti.

Prva se oglasila bivša državna sekretarka i kandidat na predsedničkim izborima 2016. godine, Hilari Klinton, koja je ocenila da se radi o "zastrašujućoj upotrebi predsedničke moći".

- Predsednik SAD je naredio američkoj vojsci da upotrebi suzavac i puca gumenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mecima u mirne demonstrante, kako mi mogao da se slika. To je zastrašujuća upotreba predsedničke moći protiv sopstvenih građana, tome nigde nema mesta, a kamoli u Americi - napisala je Klintonova na Tviteru.

Tonight the President of the United States used the American military to shoot peaceful protestors with rubber bullets & tear gas them.

For a photo op.

This is a horrifying use of presidential power against our own citizens, & has no place anywhere, let alone in America. Vote.

— Hillary Clinton (@HillaryClinton) June 2, 2020

Bivši američki potpredsednik i mogući demokratski kandidat na predsedničkim izborima Džo Bajden ocenio je da Tramp koristi američku vojsku protiv Amerikanaca.

- Bacio je suzavac na mirne demonstrante i ispaljivao gumene metke - napisao je Bajden, dok je demokratska senatorka Kamala Haris nazvala Trampa diktatorom.

- Ovo nisu reči predsednika. Ovo su reči diktatora - napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.