OVO JE OSUMNJIČENI ZA NAPAD NA POLICAJCA U NOVOM SADU: Ranio inspektora, traga se za njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 17:23

OVO JE OSUMNJIČENI ZA NAPAD NA POLICAJCA U NOVOM SADU: Ranio inspektora, traga se za njim

Pored redovne policije, na ulicama je veliki broj specijalaca

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pucala na napadača koji je danas ranio policijskog inspektora u novosadskom naselju Podbara.

Nekoliko osoba je privedeno, ali se još traga za napadačima i policija zaustavlja sve sumnjive automobile na teritoriji Novog Sada.

.

Hitna pomoć je intervenisala oko 14:30 u ulici Save Djisalova u novosadskom naselju Podbara.

Tuzilac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio na licu mesta. Napad na inspektora se desio u Ulici Save Đisalova, a pucnjava na napadace na drugom mestu.

Prema nezvaničnim informavijama u pitanju je Dimitrije S.

Navodno je oteo je policajcu auto i njime pobegao, slupao se i prema poslednjim informacijama pobegao je kroz Partizansku ulicu

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STEŽE SE OBRUČ OKO NAPADAČA Jedna osoba uhapšena u Novom Sadu, policija traga za muškarcem (43) koji je IZBO POLICIJSKOG INSPEKTORA

Izvor: Blic, 21.Okt.2020

Jedna osoba je uhapšena, za koju se sumnja da je bila sa napadačem na policijskog inspektora, ali za napadačem policija još traga, saznaje Tanjug.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.