OVO JE NAPADAČ IZ TEKSASA: Pištoljem počinio masakr, policija ga ubila

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 00:17

OVO JE NAPADAČ IZ TEKSASA: Pištoljem počinio masakr, policija ga ubila

Reč je o masovnom ubistvu

Naoružani napadač koji je ubio četrnaestoro dece i nastavnika u osnovnoj školi u Uvaldeu, u Južnom Teksasu, i sam je išao u školu u kojoj je izveo napad, objavio je guverner Greg Abot.

Objavljena je i njegova fotografija.

TX elementary school shooter before the photos disappear. From his Instagram. #SalvadorRoma #Uvalde #shooting pic.twitter.com/nr3r5YiTsi

— 🇺🇦🇺🇲🌻#StandWithUkraine #FedUp🌻 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🇺🇦🇺🇲 (@Jkgrayyyz) May 24, 2022

- On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a verovatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mesto događaja - objavio je guverner.

Kako se navodi, u pitanju je napadač Salvador Amos (18) koji je ubijen na licu mesta.



- Kada roditelji odbace svoju decu u školu, imaju sva očekivanja da znaju da će moći pokupiti svoje dete kada završi taj školski dan. A postoje porodice koje su trenutno u žalosti - rekao je Abot.

- Država Teksas tuguje s njima - rekao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.