OVO JE NAJPOTRESNIJI DETALJ SA MARIJINE SAHRANE: Tokom posebnog obreda, jedan glas prolomio se kapelom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NAJPOTRESNIJI DETALJ SA MARIJINE SAHRANE: Tokom posebnog obreda, jedan glas prolomio se kapelom!

Marija Ćurčić tragično, preminula manekenka i voditeljka, sahranjena je danas na Zemunskom groblju.

Prijatelji su se oprostili od Marije bacajući u grob žute ruže.

Najpotresniji detalj sahrane se svakako dogodio tokom služenja opela za oproštenje grehova. U pitanju je poseban obred koji se služi u slučaju samoubistva.

Iz kapele se u jednom trenutku začuo glas operske pevačice koja je zapevala "Ave Maria". Nekoliko stotina ljudi, ostalo je izvan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kapele, a među njima su se čuli tihi jecaji.

Potom je iznesen beli kovčeg sa Marijinim telom na kome se nalazila suza od žutih ruža. Marijini prijatelji su plakali u povorci, a na grobu su pustili i pevali pesmu "Song od Freedom".

Podsetimo, Marija Ćurčić (25), voditeljka, manekenka i jedna od najpoznatijih klaberki u Beogradu, izvršila je samoubistvo u nedelju, 11. novembra, oko 23 časa, u stanu koji je iznajmljivala u Beogradu.

moze ovako? 🤔

A post shared by Marija Curcic (@__chocomuffin__) on Apr 9, 2018 at 10:40am PDT

Telo manekenke i fotomodela Marije Ćurčić (25), koja je izvršila samoubistvo u svom stanu na Savskom vencu u Beogradu, pronašli su njeni roditelji nakon što dva dana nisu uspevali da stupe u kontakt sa njom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.