OVO JE MUŠKARAC IZ SMEDEREVA KOJI JE UBIO ŽENU NOŽEM U VRAT! Njegov brat sekirom jurio ljude po ulici - oglasila se majka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 17:02

OVO JE MUŠKARAC IZ SMEDEREVA KOJI JE UBIO ŽENU NOŽEM U VRAT! Njegov brat sekirom jurio ljude po ulici - oglasila se majka (FOTO)

Taksista Branko T. (42) koji je osumnjičen da je juče ubio nevenčanu suprugu Zoricu M. U porodičnoj kući u blizini marine u Smederevu, prema rečima komšija bio je i dobar i problematičan.

Kako kažu žitelji ovog naselja, mišljenja o taksisti koji je presudio ženi su podeljena.

- Šokirali smo se kad smo čuli za zločin. Iskreno, nikad se ne bi reklo da su imali problema. Ovo mu je druga žena, prva je bila tu samo nekoliko meseci pa je otišla, a sa Zoricom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio poslednje tri godine - kažu oni, dok druge komšije dobacuju da je bio loš i za sebe i za nju.

- Bio je problematičan, uvek je nešto muljao. Ko zna šta je sve koristio, možda je zbog toga i ubio nesrećnicu. Supružnicu su imali jedno zajedničko dete (2).

- Imaju sina, a Zorica je imala još četvoro dece iz prvog braka. Došla je da živi s njim pre tri godine. U toj kući su živeli Branko, njegova majka, brat, nesrećna Zorica i dete - kažu komšije.

Oni dodaju da uhapšeni nikada nije pravio probleme komšijama.

- Njegov brat je malo čudan pa je pre nekog vremena sekirom jurio ljude po ulici. Užasno, potresli smo i žao nam je žene - kažu meštani i nastavljaju da se ova porodica nije bila društvena.

- Čudni su niko im nije dolazio. Nisu se petljali sa ljudima, tako i da ne znamo šta se dešavalo iza tih vrata.

Brankova majka je kratko prokomentarisala da nema snage da priča.

- Razumite me, nemam snage da pričam, a i ne znam šta bi vam rekla. Dete je kod mene - rekla je nesrećna žena koja je navodno i pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Za sada se još uvek ne zna motiv ovog stravičnog porodičnog nasilja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPITUJU NJEGOVO PSIHIČKO STANJE? Evo šta se dešava sa Brankom koji je ubio ženu nožem u vrat - nije u stanju da priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021

Smederevac Branko T. (42), koji je osumnjičen da je pre dva dana u porodičnoj kući ubodom noža u vrat usmrtio nevenčanu suprugu Zoricu Mitić (40), nije bio u stanju da pred Višim tužilaštvom ispriča šta se kobnog jutra dogodilo...Nakon što mu je određen pritvor do 30 dana, on je smešten...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.