OVO JE MASTER RAD MILENE RADULOVIĆ Šok na suđenju Miki Aleksiću - sudija morao da reaguje više puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2022, 18:31

"OVO JE MASTER RAD MILENE RADULOVIĆ" Šok na suđenju Miki Aleksiću - sudija morao da reaguje više puta

Na današnjem suđenju, Miroslav Aleksić, reditelj i vlasnik dramskog studija "Stvar srca", rekao je da je cela optužnica protiv njega "master rad" glumice Milene Radulović, koja je jedna od sedam devojaka koja ga je optužila za silovanje i polno uznemiravanje.

- Ovo je master rad Milene Radulović i u ovoj optužnici postoji svih sedam epizoda, sve je napravljeno po uzoru na meksičke serije u sedam epizoda. Ovde se radi o preslikanim delovima iz serije "Seks i grad" i bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neki sadržaji su slični sa tom serijom. Međutim, postoji i jedan master rad jedne od oštećenih devojaka koji se radi unutar master rada Milene Radulović. Ali ima su morali da dobiju lokalnu boju i bez toga nema serije, nema profitabilnosti - rekao je Aleksić pred Višim sudom u Beogradu, dok je satima iznosio svoju odbranu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume. Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić.

Pred Višim sudom u Beogradu danas je odražno još jedno ročište, na kom je Aleksić nastavio da iznosi svoju odbranu.

Inače, Aleksić je vrlo opširan u svom obrazalaganju pred sudom, pa ga je sudija više puta opominjao da bude kratak i konkretan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVIM ĆE OCRNITI SEBE I SAHRANITI GLUMU, ZATO IH MOLIM DA TO NE RADE: Evo šta je Mika Aleksić poručio oštećenim glumicama!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2022, 09:34

Proces protiv mene je master rad Milene Radulović, rekao na sudu reditelj i vlasnik dramskog studija koji je optužen da je silovao i vršio nedozvoljene polne radnje nad sedam svojih učenica

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.